Posted in Uncategorized

Tre shenjat e HOROSKOPIT që nuk heqin dorë asnjëherë dhe kapërcejnë çdo vështirësi

Ka nga ata njerëz që nuk lejojnë kurrë të goditen nga një pengesë dhe gjithmonë e dinë se cila është mënyra më e mirë për…

Continue Reading Tre shenjat e HOROSKOPIT që nuk heqin dorë asnjëherë dhe kapërcejnë çdo vështirësi
Posted in Uncategorized

Ndërron jetë nga Covid-19 mjeku Anibal Byberi

Mjeku pneumolog Anibal Byberi u shtrua dje në Sanatorium në gjendje të rëndë si pasojë e Covid-19 dhe mediat e të afërm të doktorit bëjnë…

Continue Reading Ndërron jetë nga Covid-19 mjeku Anibal Byberi
Posted in Uncategorized

Thesar i vërtetë bukurie! Ky është “vendi magjik” në veri të Shqipërisë që po i mahnit të gjithë

Një nga vendet më pak të eksploruara në Shqipëri është pa asnjë dyshim, lumi i Gashit. I shpallur në vitin 1996 rezervë natyrore, ndodhet në…

Continue Reading Thesar i vërtetë bukurie! Ky është “vendi magjik” në veri të Shqipërisë që po i mahnit të gjithë
Posted in Uncategorized

Tropoje – Qëll.ohet me armë zja.rri efektivi i policisë, në kër.kim autori i ngjarjes

Një efektiv policie është plag.osur me armë zja.rri sot në Fshatin Bujan të Tropojës. Sipas burimeve zyrtare, gjithçka ka nisur pas një konf.likti të çastit,…

Continue Reading Tropoje – Qëll.ohet me armë zja.rri efektivi i policisë, në kër.kim autori i ngjarjes
Posted in Uncategorized

Tropoje – Qëllohet me armë zjarri efektivi i policisë, në kërkim autori i ngjarjes

Një efektiv policie është plagosur me armë zjarri sot në Fshatin Bujan të Tropojës. Sipas burimeve zyrtare, gjithçka ka nisur pas një konflikti të çastit,…

Continue Reading Tropoje – Qëllohet me armë zjarri efektivi i policisë, në kërkim autori i ngjarjes
Posted in Uncategorized

Vatër e re e kor.vrusi në Tropojë, konfirmohen 5 raste pozitive

Edhe Tropoja ka hyrë në hartën e infektimit me koronavirus. Mësohet se së fundmi në qytet është shënuar një vatër e re infeksioni. Fax raporton…

Continue Reading Vatër e re e kor.vrusi në Tropojë, konfirmohen 5 raste pozitive
Posted in Uncategorized

Vatër e re e koronavirusi në Tropojë, konfirmohen 5 raste pozitive

Edhe Tropoja ka hyrë në hartën e infektimit me koronavirus. Mësohet se së fundmi në qytet është shënuar një vatër e re infeksioni. Fax raporton…

Continue Reading Vatër e re e koronavirusi në Tropojë, konfirmohen 5 raste pozitive
Posted in Uncategorized

Vatër e re e koronavirusi në Tropojë, konfirmohen 5 raste pozitive

Edhe Tropoja ka hyrë në hartën e infektimit me koronavirus. Mësohet se së fundmi në qytet është shënuar një vatër e re infeksioni. Fax raporton…

Continue Reading Vatër e re e koronavirusi në Tropojë, konfirmohen 5 raste pozitive
Posted in Uncategorized

Haradinaj: Të rrallë në histori janë luftëtarët sypatrembur, siç ishte Tahir Sinani nga Tropoja

Të rrallë në histori janë luftëtarët sypatrembur, siç ishte Tahir Sinani nga Tropoja. La gjithçka për të ndihmuar luftën çlirimtare të vëllezërve të tij në…

Continue Reading Haradinaj: Të rrallë në histori janë luftëtarët sypatrembur, siç ishte Tahir Sinani nga Tropoja
Posted in Uncategorized

Dervishët e Tropojës

Nga Tropoja Gjon Neçaj / Albina Hoxha Në automjetet e tropojanëve sheh shpesh disa varëse-fotografi ku dallohet një portret njeriu mjekër-gjatë e flokëthinjur. Po t’i…

Continue Reading Dervishët e Tropojës