Posted in Horoskopi

Bëhuni gati për një muaj shpërthyes, ja ç’kanë parashikuar yjet për gushtin sipas Paolo Fox

DASHI: Është çasti i duhur që të bëni projekte për të ardhmen. Është e vërtetë që viti 2020 po i lë pak hapësirë krijimtarisë suaj,…

Continue Reading Bëhuni gati për një muaj shpërthyes, ja ç’kanë parashikuar yjet për gushtin sipas Paolo Fox
Posted in Horoskopi

6 shenjat më impulsive të horoskopit

Disa njerëz janë aq të nxituar në reagimet e tyre saqë nuk i marrin parasysh pasojat. Pikërisht ky impulsivitet i bën që të marrin vendime…

Continue Reading 6 shenjat më impulsive të horoskopit
Posted in Horoskopi

Të ka ndodhur të shohësh orën 11:11? Ja mesazhi që po të dërgohet

Janë të shumta mënyrat se si engjëjt tanë mbrojtës përpiqen të vihen në komunikim me në për të na dhënë mesazhe të shumta. Zëri i…

Continue Reading Të ka ndodhur të shohësh orën 11:11? Ja mesazhi që po të dërgohet
Posted in Horoskopi

Një mendim FITUES për secilën shenjë të HOROSKOPIT

Astrologji: Zbuloni se çfarë mendimi motivues mund të ketë secili prej nesh, bazuar në shenjën e HOROSKOPIT Gjatë gjithë jetës, shpesh ndiheni me humor të…

Continue Reading Një mendim FITUES për secilën shenjë të HOROSKOPIT
Posted in Horoskopi

Si e transformon pasuria, secilën shenjë të HOROSKOPIT

Dashi Të lindurit e kësaj shenje janë punëtorë të zellshëm, deri në atë pikë sa të mos jenë në gjendje të marrin frymë gjatë ngritjes…

Continue Reading Si e transformon pasuria, secilën shenjë të HOROSKOPIT
Posted in Horoskopi

Shenjat e HOROSKOPIT që “kanë në dorë” zotërimin e botës

Natyra njerëzore është krijuar në atë mënyrë që dëshiron të më shumë për veten. Dhe për shumë persona, astrologjia është zgjidhja e shumë pikëpyetjeve. Ekzistojnë…

Continue Reading Shenjat e HOROSKOPIT që “kanë në dorë” zotërimin e botës
Posted in Horoskopi

Horoskopi ditor për 7 gusht 2020 nga Russell Grant

Dashi Gjetja e gjërave për të zënë mendjen tuaj e mban shqetësimin larg. Të qenit krijues është thelbësore nëse nuk doni të mërziteni. Mendoni për…

Continue Reading Horoskopi ditor për 7 gusht 2020 nga Russell Grant
Posted in Horoskopi

Horoskopi ditor 7 gusht 2020 Nga Astrologu Italian Paolo Fox

Ky është horoskopi për ditën e premte 7 gusht 2020 . Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si…

Continue Reading Horoskopi ditor 7 gusht 2020 Nga Astrologu Italian Paolo Fox
Posted in Horoskopi

Ta marrësh për nuse! Vajzat e kësaj shenje të horoskopit janë ëndrra e çdo vjehrre!

Të kujdesesh për shtëpinë nuk është aq e thjeshtë sa mendoni. Në fillim mund të duket sikur mjafton të vësh… Ta marrësh për nuse! Vajzat…

Continue Reading Ta marrësh për nuse! Vajzat e kësaj shenje të horoskopit janë ëndrra e çdo vjehrre!
Posted in Horoskopi

Ky plak i mençur të mëson sekretin e lumturisë, por në fillim të bën provën e lugës me vaj

Një tregtar dërgoi të birin për të mësuar sekretin e lumturisë nga burri më i mençur që njihej. I riu… Ky plak i mençur të…

Continue Reading Ky plak i mençur të mëson sekretin e lumturisë, por në fillim të bën provën e lugës me vaj