Lèkù letër/ Këto janë dy shènjat më me fat për 10 dítët qe do të víjnè

Fáti është díçka shumë e këndshme dhe e ënbël që hèrë hýn ne jetën tonë në mënyrën më të mirë dhe hèrë të tjera na dùhet ta kèrkòjmë atë.

Çdo muaj i vitit sjèll shumë sùrpríza të ndrýshmè në jetën tonë, ndáj dhe në shumë ráste na dùket sikùr gjíthçka po na shkòn ashtu si e mèndòjmë, ose e kùndèrta.

Janë dísa shenja që në këtë periudhe do të ndíhèn kokë e këmbë me më shumë fát dhe çdo gjë do t’u víjë në jetë në mënyrën më të dáshur.

Jo vetëm do t’u ècë mirë nga ana fínánciare, por edhe do të bèkòhen me shumë dashùri dhe me një trùp dhe fízík shumë të fòrtè, që për kohët ku po jètòjmë është një dhùrátë shumë e madhe. Këto shènja mùnd të bèjnë ç’të dùan sepse për to nuk do të kètë límíte dhe pèngèsa.

Edhe në punë, edhe në çèshtje pròjektesh apo bíznesi do të jènë gjíthnjë një háp párá të tjerëve dhe plòr me të ardhùra të “májme” për të përbálluar dèshírát e jetës.

Kush janë këto shènja do të thòni ju?

Në jètën e përdítshme do të përbállen me një rrítje në lèkë dhe ata do të jènë Vírgjèrèshët që jánë shenja e párë me fát këtë muaj. Shumë pèrfáqësùes të kèsaj shènje mùnd të gjèjnë dashùrinë më të madhe të jetës. Dhe kjo frýmë pozítive do t’u sjèllë atýre enèrgjí, lùmtùri dhe shumë bèsím në vetvete.

Është mirë të të bèhet rèalitet gjíthçka që dò apo jo? Epo, kjo do të ndòdhë këtë muaj dhe vetëm për Shígjètárët që janë të dýtët në rrádhët e fátit të mirë. Do t’ju jèpèn shumë punë dhe këto do t’ju sígùròjnë që t’ia hídhní sa më parë nëse kèni pròblème me párátë apo bòrxhè. Më e bùkùra është edhe fakti se nga mèsi i muajit për ata që dònin me kaq shumë dèshirë një shpírt bínjak, do t’ju òfròhet një sháns.

Juve të Bínjákëve do t’ju ècë mirë si në shèndèt dhe me lèkèt ndáj dhe qùajeni veten një shènjë në “májë” të botës.

Kíshít plane dhe ëndrra, dhe díjeni se dy prèj tyre ose edhe më shumë do të hýjnë në rrugën e plòtèsimit dùke nísùr që nga ky muaj. Pra, e thènë me pák fjálë gjíthçka që kèni dashur do t’a arríni ju njerzít e ëmbël të líndùr si Bínjakë.

Dhe për ta mbyllur këtë rènditje të fùndít, janë Ujòrèt të cílët do të hèdhín një háp në një sùksès të madh, ose do të nísín një avènturë në një shtet tjetër.

Por, më së shumti edhe mùnd të rrísín ndjèshëm edhe fínáncat pasi për këtë ditë kánë pùnùar. Të kènë shumë kùjdès nga dy javëshi i fùndit i këtij muaji ose nga nísja e nëntorit, sepse mùnd të bíèn prè e një trádhètie.

Por, hòllë hòllë jeta e tyre do të fíllòjë të fùtet në shínat e një ndrýshími i cili shumë shpèjt do t’i trègòjë frytet.

Author: vemg

Leave a Reply

Your email address will not be published.