HOROSKOPI SHTATOR 2020 – Shenjat që do të marrin një lajm të madh

Cilat janë shenjat që do të marrin një lajm të shkëlqyer sipas horoskopit të Shtatorit 2020? Planetët janë të favorshëm dhe reshtimi do të sjellë diçka të papritur që do të trokasë në derën tuaj, duke sjellë atë qetësi që keni pritur. Kuriozë për të ditur për kë po flasim? Ja cilat janë shenjat që do të kenë një lajm të shkëlqyer për horoskopin e Shtatorit 2020.

1) Dashi

Për ju të lindur nën shenjën e Dashi ky është muaji i synimeve dhe shpresave të mira. Gjithçka që keni ëndërruar deri tani është gati të materializohet. Falë një rreshtimi të planeteve dhe favorizimit të Marsit, ju do të merrni një risi të madhe e të papritur: mund të jetë në nivelin emocional, një projekt i ri ose realizimi i një ëndrre të vendosur në sirtar nga frika. Bëhuni gati sepse shtatori ka të gjitha kredencialet për t’ju bërë të lumtur dhe më në fund të merrni atë lajm që do të ndryshojë plotësisht jetën tuaj.

 

2) Binjakët

Ju që keni lindur nën shenjën e Binjakëve jeni optimistë nga natyra, aq sa çdo muaj shpresoni që jeta juaj të përmirësohet. Qielli është në anën tuaj dhe më në fund do të ketë një risi të papritur prapa qoshes: mund të jetë në planin e punës ose të familjes, me martesë ose shtatzëni që do të sjellë gëzim të madh duke realizuar ato projekte që nuk kanë parë rritje për ca kohë. Përgatituni, sepse shtatori ka një surprizë shumë të mirëpritur për ju.

 

3) Luani

Ju që keni lindur nën shenjën e Luanit jeni mësuar të mbretëroni dhe të merrni gjithçka që dëshironi. Ndërsa pjesa e parë e vitit 2020 ishte e lodhshme nga çdo këndvështrim, tani qielli i shtatorit do t’ju sjellë diçka të re dhe një gëzim të madh. A jeni duke pritur për një telefonatë biznesi? A ka ndonjë projekt në zhvillim që nuk është shkruar ende? A doni të martoheni, të keni fëmijë apo thjesht të merrni një shtëpi? Këtë shtator, planetët janë në favor dhe kjo risi do të trokasë në derën tuaj, duke sjellë një qetësi pas disa muajsh të vështirë.

 

4) Peshorja

Ju që keni lindur nën shenjën e Peshores jeni mësuar të keni gjithçka në rregull dhe nën kontroll, por për muajin Shtator 2020 nuk do të jetë e mundur. Në fakt, planetët janë të favorshëm për të konceptuar diçka të rëndësishme dhe sjellë një risi të papritur që do t’ju bëjë shumë të lumtur. A mund të jetë thirrja për një punë të re të rëndësishme, një shtatëzani, një bashkëjetesë apo realizim i njërës prej atyre ëndrrave që kishit vendosur tani së fundmi në sirtar? Këshilla e vetme: mos i mbani gjithçka nën kontroll, lini veten me rrjedhën dhe mos kini frikë.

 

5) Shigjetari

Ju që keni lindur në shenjën e Shigjetarit jeni natyrë optimistësh, por këto muaj ju kanë vënë në provë derisa keni arritur të besoni se gjërat nuk do të shkonin më në rrugën e duhur. Më në fund, planetët në Shtator 2020 duket se janë përafruar në favorin tuaj dhe për këtë arsye ju ftojnë të prisni: qoftë një thirrje, një takim me fat, një realizim i një ëndrre – më në fund gjithçka do të bëhet e vërtetë duke ndryshuar jetën tuaj për mirë. Mos u nxitoni, prisni që gjithçka të ndodhë natyrshëm dhe mos u tregoni të padurueshëm si zakonisht.

Author: sirod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *